Pyetje

Pershendetje! A mund te me tregon pjeshkat ne cilin vit fillojn te japin rendimente,a mund te me tregon se sa kilogram mund te jep nje trup i pjeshkes ne vitin e pare,te dyte dhe te tret te prodhimit? Faleminderit

Nga: Linda (Zveqan)
Telefon: tel
E-mail: majlindarexhaj@hotmail.com