bashkepunim

peshendetje jam nje Fermer nga shqiperia ,ju pergezoj per kete websaid qe keni hapur dhe une jam nje ndjeks i rregullt i kesaj faqe.Pyetja ime eshte a eshte e mundur qe te krijoj lidhje bashkepunim me investitor nga kosova qe te investojn ne shqiperi pasi ne kemi shume prona dhe nuk i shfrytezojm ashtu si duhet per shkak te mungese se investimeve une jam nje prej tyre dhe nese ka a mund te me sugjeroni nje ure komunikimi ,respekte nga Almarin Beqiri,LUSHNJE.

Nga: Almarin Beqir ()
Telefon: 00355693450601
E-mail: Almarin.beqiri@hotmail.com