Pergjigje per Arjan Baki nga Keshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Arjan Baki lidhur me kombinimin e pereparateve per sperkatjen e pemeve. Pyetja: Te dashur keshillues te stafit FERMA IME jam nje fanatik i preparatit ANTRACOLL Pyetja ime eshte me se mund ta shoqeroj per nje mburoje te dyfishte gjate fazes (veshet e miut-butonat roze) pervec ZATOS.Apo' neqofte se e perdor tek do te jem i mbrojtur se ne skemen e BAYERIT ashtu rekomandohet.Behet fjale per sperkatjet ne Molle.Ju pershendes nga KORCA.


Pergjigje: Sa i perket pyetjes tuaj per preparatin Antracol dhe mundesin e shoqrimit te tij me preparatet tjera ju informoj se preparati Antracol nese eshte prodhim i pa falsifikur eshte i pa zavendesushem per luftimin e vrugut, kromes e disa semundjeve tjera, dhe munde te mbeshtetet edhe me insekticide e fungicide tjera.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari publik per bujqesi ne komunen e Prizrenit. z.Jakup Kastrati

Nga: Jakup Kastrati (Prizren)
Telefon: tel
E-mail: jakup.k@hotmail.com