Pergjigje per Arber Sahiti

Ne pyetjen e parashtruar nga Arber Sahiti lidhur me sigurimin e materialit fidanore te kultures se mjedres.


Pyetja: Pershendetje, Deshta me dit se a e ben kompania juaj mbjelljen e mjedrave? Nese PO!! Sa eshte kosto PSH per 1 ari(me material dhe fidane te juaja? Pres pergjigje!


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj. Ju njoftojme se ne (portali Ferma Ime) nuk merremi me shitjen e imputeve bujqesore, por, vetem me sigurimin e keshillave dhe informacioneve per sektorin e bujqese. Per sigurimin e fidaneve ju rekomandojme ti vizitoni kompanit qe merren me shitjen e imputeve bujqesore aty mund ti siguroni.


Ndersa, kosto e fidaneve per 1 ari me kulturen e mjederes eshte rreth 50 - 60 euro. Nje fidan ka cmim rreth 0.50 - 0.60 euro. Ndersa, per 1 ari nevoiten rreth 100 fidane.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com