shartimi

pershendetje jam I interesuar te di kur asht koha optimale per shartimin e qershis molles dardhes kojsis dhe pas shartimit a e demton ngricat shartimin

Nga: bashkim gashi (Prizren)
Telefon: tel
E-mail: bashkim-2@live.com