Mjedra

Pershendetje, Deshta me dit se a e ben kompania juaj mbjelljen e mjedrave? Nese PO!! Sa eshte kosto PSH per 1 ari(me material dhe fidane te juaja? Pres pergjigje!

Nga: Arber Sahiti (Prishtine)
Telefon: +37744611061
E-mail: arbersahitii@gmail.com