Pyetje

pershendetje.disponoi 15 dylum pjeshke. 4 varitete te ndryshme. me pushe dhe nektarine. nuk gjej dot informacjone ne lidhje me sherbimin e tyre. si krasitja. plerimi. uitja .e duhur sperkatja. gjithashtu dhe pesticidet qe duen perdorur, ne se keni informacjon te me ndimoni ose te me rekomandoni ndonje faqe me pemtari [pjeshket]. faleminderit per mirkuptimin.

Nga: eduart topi (Vushtrri)
Telefon: 0674699711
E-mail: eduarttopi@hotmail.com