Tregu i qumeshtit dhe i mishit ne Kosové

Pershendetje, un jam te pregadit nje projekt per bujqesi dhe i kam disa pytje: 1. 100 cop lopè qumshtore(ca.670`000kg qumesht/vit)dhe 100 ha Tokè A ka treg per shitjen e qumshtit ne Kosovè? 2. 100 cop viqa per prodhimin e mishit. A ka treg per shitje te mishit ne Kosovè 3. Me 100ha tok. Sa mundet me qèn nje fitim realist ne punimin e tokes? Me i heq gjitha shpensimet. Ju faleminderit per pergjigje. Pershendetje Robert Krasniqi

Nga: Robert Krasniqi (Peje)
Telefon: tel
E-mail: rokrasniqi@bluewin.ch