sperkatje dimerore

kam lexuar se vaji i sojes mund te perdoret per sperkatje dimerore , pyetja ime eshte, a mund ta perdor te kombinuar me Champion ose klorpirifos ose te treja bashke .ju lutem me ketheni nje pergjigje te detajuar ju pershendes nga KORCA dhe ju uroj shendet te mire Arjan Baki faleminderit shume.

Nga: Arjan baki (Zveqan)
Telefon: 0693835995
E-mail: arjan-baki@live.com