Pergjigje per Valmirin

Ne pyetjen e parashtruar nga Valmiri lidhur me gjendjen shendetsore e nje vici.


Pyetja: pershendetje ,deshta me pyt per nje viq nje muajsh,ka frymemarrje te thella e te shpeshte,nuk ushqehet me qumesht,vetem rrin shtrire,i dridhet trupi nga frymemarrja.e kemi kontrrolluar te veterinari.ika dhene nje injeksion,ka thene qe ka probleme me frymemarrjen.nuk ka perparim asgje,tash edhe gjuhen e mbahn jashte.nese mundeni me na ndihmu,me nje kellishe nga ju.pres pergjigjen tuaj.


Pergjigje: I nderuar Valmir, lidhur me pyetjen tuaj ju rekomandojme qe prap ta keshilloni mjekun veterinare se si te veproni sepse pyetja eshte mjaft e nderlikuar dhe si e tille eshte e pamundur te ju sigurojme pergjigje ne forme elektronike.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com