Pyetje

 Jam i i teresuar te di se cilat nga bimet aromatike ose medicinale jane me fitim prurese dhe sa eshte rendimenti i tyre.

Nga: Alban qose ()
Telefon: tel
E-mail: alban-al@hotmail.com