pyetje

jam i interesuar per disa fidane te Aronias dhe dua te di si mund ti gjej dhe ne qofte se po ku mund ti marr se une jam nga Elbasani

Nga: el ibro (Gjilan)
Telefon: tel
E-mail: kaculiibrahim@yahoo.com