Pyetje per mbjelljen e Shtogut

Pershendetje te nderuar. Jam i interesuar qe te mbjell shtog por nuk di se ku ta gjej faren apo fidane te shtogut per ta mbjell,nese ka ndoj person qe ka njohuri rreth mbjelljes se shtogut apo shumimit te tij ju kisha lutur qe te me informoj se si mund ta mbjell 1 h me shtog dhe sa eshte kosto per 1 h

Nga: Kadri Ramadani (Gjilan)
Telefon: tel
E-mail: sherbime@live.com