pytje

kisha pas nje pytje kur osht koha ee pershtatshme per pregaditjen e e tokes per serra pa ngrohje duke ditur qe kah mesi prillit duhet me fillu me mbjellje dhe si te behet dhe me qka pregaditja

Nga: enes (Fushe Kosove)
Telefon: ?
E-mail: balagjia@hotmail.com