hudra dhe karrota

përshendetje , jam student dhe me deshir te madhe per tu marr me buqesi konkretisht me perime . dhe kam nje pytje se sa i pergjigjet dhe sa është e përshtatshme toka e komunes ton këtyre dy kulturave : huder dhe karrot , faleminderit për kshillen .

Nga: A.morina (Malisheve)
Telefon: tel
E-mail: albertmorina1@hotmail.com