Pergjigje per Visar Talla

Ne pyetjen e parashtruar nga Visar Talla lidhur me analizat e cilesis se tokes.


Pyetja: Pershendetje deshta te informohem per toke se a plotson kushtet per te mbjel pem/perime ku mund ti bej analiz tokes time Ju faliminderit.


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj po jua japim disa rekomandime se ku te drejtoheni per analizat e cileses se tokes.


1. te kontaktoni me zyrtaret e institutit bujqesor ne Peje. Ne kemi informata qe ne institut kryhen analizat e cilesis se tokes. http://www.mbpzhr-ks.net/?id=4,723,0,737,a


2. Ju mund ta kontaktoni profesorin e Shkencave te Tokes ne Fakultetin e Bujqesise dhe Veterianrise. Prof.Dr. Xhevet Elezi. Sipas informatave qe ne i kemi ai ka nje laborator privat per kryerjen e analizave qe nderlidhen me cilesin e tokes. 

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com