Pyetje

Pershendetje, pyetja ime eshte: kur duhet te behet riplehrimi i grurit dhe ne qfar dozash per nje hektar?

Nga: Gani Sheqiri (Viti)
Telefon: Shqirig@msn.com
E-mail: email