pyetje

Te nderuar Administrator, Nese keni mundesi nje sqarim lidhur me postimin qe keni bere te henen me daten 20.01.2015 ne artikullin "Bima që shëron miomën dhe cistat në mitër, por edhe shumë sëmundje të tjera: a mund te me spjegoni me detajisht si perdoret per te sheruar miomën dhe cistat në miter ne gjendje te lengshme apo bima e thate te perzihet me mjalt nuk e kam te qart kete gje . Ju falenderoj per mirkuptim!

Nga: Hikmete Morina (Zveqan)
Telefon: tel
E-mail: facebook.com