Mbjellja

Kur duhet me fillu pergatitja per mbjelljen e domates dhe kastravecit ne serra. qe me dale ma heret me prodhime ne treg?

Nga: Fidami Gerbeshi (Zveqan)
Telefon: tel
E-mail: fidi@gmail.com