Pyetje/Kerkese

Pershendetje! Jam punonjese sociale e nje organizate, MARY WARD LORETO quhet, me donatore te huaj. Zyrat qendrore i kemi ne Tirane por po shtrijme filialet ne gjithe Shqiperine. Une punoj me grupin e grave te zonave rurale ne Tropoje. Puna jone konsiston ne mbeshtetjen dhe financimin e iniciativave ekonomike, sociale, shendetesore, zhvillimin human te grave. Pra, ekonomikisht ne nuk ju japim para ne dore grave por i mbeshtesim qe ato vete te ndermarrin aktivitete dhe iniciativa ekonomike.


Do doja te dija, konkretisht per qendren tuaj ku ndodhet ne Kosove? Do te na ndihmonit shum nese na jepni informacion se cfare, cilat nga bimet mjekesore, produktet bimore (qe gjenden dhe kultivohen ne Tropoje,duke qene se vendi yne eshte shum i pasur), cilat kerkohen ne Kosove,dmth qe nuk gjenden tek ju? Dhe ju lutem,nese mund te me ndihmoni me kontakte te pikave/personave qe merren me tregtimin dhe kultivimin e tyre??? Do na benit shum nder. Faleminderit dhe gjithe te mirat!

Nga: lulzime gjyriqi (Zveqan)
Telefon: tel
E-mail: https://www.facebook.com/lulzime.gjyriqi