Pergjigje per Ibrahim Bajrami

Ne pyetjen e parashtruar nga Ibrahim Bajrami lidhur me perfitimin e subvencioneve per grure.


Pyetja: A mu deni mem njoftu e jom perfitues i subvenioneve per grure sepse ende si kom marr paret. Fermeri ibrahim bajrami nga podujeva?


Pergjigje: I nderuar fermer, ne ju rekomandojme ta vizitoni faqen e Agjencis per Zhvillimin e Bujqesise dhe aty mund ta gjeni listen e fermereve perfitues te subvencioneve.


azhb.rks-gov.net/index.php/sq-AL/thirrja-per-subvencione/lista-e-perfituesve

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com