Pergjigje per Gentrit Emini

Ne pyetjen e parashtruar nga Gentrit Emini lidhur me koston e bulbave te shafranit dhe vendin ku mund ti siguroj.


Pyetja: Pershendetje un jam i interesuar te bej kultivimin e sharfanit a keni njohuri per te dhe ku mund te gjej fara dhe sa kushton?


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj, ju rekomandojme ti vizitoni zyrat e projektit NOA te USAID-it. Ky projket eshte ne perfundim mirepo, jane pikerisht projekti NOA qe fillimisht ju ka ndihmuar fermereve ne fillimin e kultivimit te Shafranit dhe ata kane mundesi te ju ndihmojne ne detaje lidhur me koston e builbave (quhen bulba sepse shafrani mbjellet me bulba jo me fidan) po ashtu mund te ju ndihmojne me keshilla teknike dhe te ju informujn se ku mund ti gjeni per ti blere bulbat, sepse ne kosove nuk gjenden per tu blere sipas informatave qe ne i kemi.


Zyrat e projektit NOA jane ne lagjen "Pejton" ne Prishtine.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com