Sharfani

Pershendetje un jam i interesuar te bej kultivimin e sharfanit a keni njohuri per te dhe ku mund te gjej fara dhe sa kushton

Nga: Gentrit Emini (Prishtine)
Telefon: 044808520
E-mail: Genti.07@outlook.com