Përgjigje për Selmi Fazliu
I nderuar, të lutem shikoje keto publikime:

http://www.fermaime.com/?id=7&l=4011


http://www.fermaime.com/?id=7&l=3439


http://fermaime.com/?id=7&l=3455


http://www.fermaime.com/?id=7&l=3036


Brenda pak kohe do të marrim përgjigje nga këshilltari komunal për bujqësi i komunës suaj dhe do ta plotësojm përgjigjen.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com