Pergjigje per A.G nga Keshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga A.G lidhur me jepjen e tokave me koncesion ne komunen e Pejes.


Pyetja: Pershendetje per keshilltarin nga komuna e Pejes z. Mulaj. Pyetja ime eshte: Deshiroj ta hapi nje ferme te pulave te sistemit te hapur. desha ta dij se a jep komuna toke me konsesion p. sh 1 ha per te investuar ne nje agrobiznes te tille. nese ka mundesi nje pergjigje zyrtare nga z Mulaj. cdo te mire?


Pergjigje: Përshendetje për Kolegjiumin redaktuës të portalit "Ferma ime" si dhe për lexuësit tuaj, sa i përket pyetjës së lexuësit nga Peja une e ftojë qe të paraqitet ne zyret e Drejtoratit për Bujqësi në Pejë dhe ta bisedojm bashkarisht iden tuaj dhe te shiqojm edhe mundësit e Komunës për ta mbeshtetur këtë veprimtari, me këtë rast dua ta njoftoj lexuësi ne fjalë se Komuna posedon prona te tokës bujqësore si dhe ne kuader të Kuvendit Komunal është i formuar komisioni për dhënjen e pronave Komunale në Shfrytëzim.


Pergjigje nga keshilltari publik per bujqesi ne komunen e Pejes. Ing. i bujqesise z.Mehdi Mulaj

Nga: Mehdi Mulaj (Peje)
Telefon: tel
E-mail: mmulaj@hotmail.com