Pergjigje per Kadri Ramadani

Ne pyetjen e parashtruar nga Kadri Ramadani lidhur me pikat grumbulluese te bimeve mjeksore-aromatike.


Pyetja: Pershendetje i/e ndruar,deshte te pyes se a ka ndoj qender per grumbullimin e bimve mjeksore dhe jo mjeksore ne kosove dhe nese ka ne cilat qytet jan apo si mund te kontaktoj me ato pika te grumbullimit. Me respekt Kadri Ramadani.


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj ne, po ju japin disa kontakte te agrobizneseve qe merren me grumbullimin e bimeve mjeksore-aromatike ne Kosove.


"Agroproduct sh.p.k" http://agroproduct-shpk.com/en/


"HitFlores" http://hitflores.com/


Ne Kosova ka edhe pika tjera grumbulluese te Bimeve Mjeksore Aromatike.

Nga: Ferma Ime (Zveqan)
Telefon: tel
E-mail: info