Pergjigje per Safir Metbala

Ne pyetjen e parashtruar nga Safir Metbala lidhur me kepurdhen perle.


Pyetja: Pershendetje... E kam nje pyetje rreth Kerpudhes Perlë, artikull kete qe e lexova ne faqen tuaj Aty eshte spjeguar shume mire rritja e saj, mirepo e kam nje gje te paqarte. Rrenjet, apo qfaredo qoft tjeter me te cilet mbidhen ata, ku mund ti gjej dhe cila eshte koha e pershtatshme per mbjedhjen e tyre. Faleminderit per mirekuptim


Pergjigje: I nderuar, lidhur me pyetjen tuaj ju rekomandojme ta vizitoni kete vegez dhe aty mund te gjeni kontaktet e furnizueseve te materialit (fares) per kepurdhat Perle:


http://www.kpr-eshop.eu/sq/pleurotus-ostreatus/

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com