Kerpullat Perlë

Pershendetje... E kam nje pyetje rreth Kerpudhes Perlë, artikull kete qe e lexova ne faqen tuaj Aty eshte spjeguar shume mire rritja e saj, mirepo e kam nje gje te paqarte. Rrenjet, apo qfaredo qoft tjeter me te cilet mbidhen ata, ku mund ti gjej dhe cila eshte koha e pershtatshme per mbjedhjen e tyre. Faleminderit per mirekuptim

Nga: Safir Metbala (Rahovec)
Telefon: +38649528186
E-mail: safir_metbala@hotmail.com