Pika per grumbullimin e bimeve mjeksore

Pershendetje i/e ndruar,deshte te pyes se a ka ndoj qender per grumbullimin e bimve mjeksore dhe jo mjeksore ne kosove dhe nese ka ne cilat qytet jan apo si mund te kontaktoj me ato pika te grumbullimit. Me respekt Kadri Ramadani.

Nga: Kadri Ramadani (Gjilan)
Telefon: tel
E-mail: sherbime@live.com