Pergjigje per Egzonit Rexhepin nga Keshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Egzonit Rexhepi liodhur me leverdin majmerin e vicave.


Pyetja: Pershendetje, pyetja ime eshte: Sa duhet te jete shtimi ditor i nje vici i cili mbahet per majmeri dhe deri ne cilen pesh duhet te mbahet ai vic pra deri kur ka leverdi ekonomike me mbajt?


Pergjigje: Shtimi ditore duhet te jete ne kushte te mira te mbajtjes 1.3 -1.4 kg, dhe deri ne peshen 500 kg eshte laverdia ekonomike, ndersa mbi kete peshe bie shtimi ditore dhe laverdia ekonomike.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari publik per bujqesi ne komunen e Shtimes z. Ejup Ismajli

Nga: Ejup Ismajli (Shtime)
Telefon: tel
E-mail: ejup_ismajli@hotmail.com