pyetje

Pershendetje, pyetja ime eshte: Sa duhet te jete shtimi ditor i nje vici i cili mbahet per majmeri dhe deri ne cilen pesh duhet te mbahet ai vic pra deri kur ka leverdi ekonomike me mbajt?

Nga: Egzonit Rexhepi (Shtime)
Telefon: tel
E-mail: Rexhepie1@live.com