pyetje

 a mund te na tregoni se si duhet te behet dezinfektimi i tokes per bakterie dhe cilat preparate duhet perdorur? Fjala eshte per dezinfektimin e tokes ku do te mbillen perime p.sh Domate?

Nga: Selmi Fazliu (Kacanik)
Telefon: 044/ 281 315
E-mail: selimdura@hotmail.com