Skenderaj

Nagip Deliu

Fermer Lider
tel: 044 462 510
email: nagipi01@hotmail.com
Edukimi: Shkolla e larte, drejtimi: gjuhe shqipe

Trajnimet: IADK, USAID, MBPZHR, Kuvendi Komunal

Gjuhet e huaja: Serbe

Storja e suksesit: Kultivimi i kulturave te ndryshme dhe investimet ne serre.
AKTIVITETI IM
Aktiviteti kryesor:

Pemtaria:

Siperfaqja kultivuese:
13 Ha

Kultura me rendimentin me te larte:
Kornishon (5T/vite)
Këshilluesit e komunes sime
Fermerët lider të komunes sime
TË TJERË
Fermerët e komunes sime