Kamenice

Bektesh Dermaku

Këshilltar Komunal
tel: 044/428 511
email: bekteshdermaku@hotmail.com
Edukimi : Fakulteti i Bujqësisë –Drejtimi Blegtori

Trajnimet : USAID/NOA ,KSBC ,Swiss ,Intercoorperation,GIZ,Banka Botërore,KDC ,Darko .

Gjuhët e huaja: Serbo-Kroate, Gjermane

Përvoja prefesionale si këshilltar : Nga viti 2002

Storie e suksesit : Rritja e kapaciteteve, Rritja e cilësisë së prodhimeve të qumështit, Ngritja e kapaciteteve për analaiza të qumështit, të cilat kanë ndiku direkt në cilësi
AKTIVITETI IM
Fushat Këshilluese:
Blegtori
Pergjigje per Dardan Berisha

Ne pyetjen e parashtruar nga Dardan Berisha lidhur me koston e prodhimit dhe cmimin e shitjes se qumshtit.

Pyetja: Pershendetje, jam i interesuar per hapjen e nje ferme prej afro 20 (njëzet) lopesh. Informata qe dua ta dije eshte se a muj produktin e qumshtit ta shes me apo pa problem edhe sa kushton kostoja e 1L qumshti. Nese keni mundesi te me informoni kishte me qen shum mire qe sado pak te jem me i informuar reth keti investimi.

Pergjigje:

Inderuar dardan sa i perket pytjes që ke bër në komunën e kamenicës bëjn grumbullimin e qumështit 3 qumëmshtore ,Kabi ,alpina dhe malsia ku qmimi i qumështit sillet nga 0,30 -0.33 cemt /l por nese do qëtë orjentohesh për lopëqumshëtore është më e rendsishme që ne të kemi  të  dhëna për pronen tënde ,ku jeton në mëynyr që të japim këshilla reth orjentimit .

 
Këshilluesit e komunes sime
Fermerët lider të komunes sime
TË TJERË
Fermerët e komunes sime
TË TJERË