Suhareke

Xhihan Makica

Fermer
tel: 045 357 001
email:
Edukimi:Shkolla e mesme

Trajnimet:/

Gjuhët e huaja: Gjermane, Angleze

Përvoja profesionale:Traditë familjare

Storie e suksesit: Rritja e sipërfaqes kultivuese në serra dhe në fushë të hapur.
AKTIVITETI IM
Aktiviteti kryesor

Perimtari
18 ari serrë me fidane të perimeve

Në fushë të hapur:

Qepujka 25 ari
Lakra 1 ha
Shalqin 20 ari
Pjepën 20 ari
Presh 20 ari
Lakra të kuqe 10 ari
Lulelakër 5 ari
Foto

 

Këshilluesit e komunes sime
Fermerët lider të komunes sime
TË TJERË
Fermerët e komunes sime
TË TJERË