Shpall / Pyet / Përgjigju

Këshilltar Komunal
Fermer Lider
Fermer Lider
Fermer Lider
Fermer Lider
Fermer Lider
Fermer Lider
Fermer Lider
Fermer Lider
Fermer Lider
Fermer Lider
Fermer Lider
Fermer Lider
Fermer Lider
Fermer Lider
Fermer Lider
Fermer Lider
Fermer Lider
 • Qumeshtorja KABI është ndërmarrja e vetme dhe kampione për përpunimin e qumështit ne menyre ...
  Trofta ka sipërfaqe rreth 5 ha dhe shtrihet ne Veri-Perëndim te Kosovës, pranë maleve te larta ...
  Në vitin 1996, pikërishtë atëherë kur filluan hapat e parë të ekonomisë së tregut dhe ...
  Kompania më e madhe në tregun kosovar për prodhimin e vezëve dhe kompania e parë në tregun ...
  Pestova është kompani vertikalisht e integruar, e cila fillon nga prodhimi i farës së patatës...
  ASK Foods u themelua në vitin 2008 nga 3 vëllezër të cilët edhe themeluan fabrikën më 2010. ...
  Themeluar në pjesën e dytë të vitit 2006 në rajonin e bukur të Rugovës në Kosovë, Rugove ë...
  M Sillosi, anëtar i AMEROPA Group, është furnizues ndërkombëtar dhe prodhues më i madh në ...
  U themelua mbi bazën e eksperiencës që ka trashëguar nga brezi në brez deri në ditët e sotme...
  Vreshtaria dhe Verëtaria “Stonecastle Vineyards and winery” L.L.C. në Rahovec është ...
 • E themeluar më 1996 me emër dhe brend "Bylmeti", emër ky që nënkupton të gjitha prodhimet nga ...
  MOEA LLC është një kompani private. MOEA është themeluar në vitin 2006, nëpërmjet procesit t...
  Me kredi bujqësore ju mund të përgatiteni për sezonin bujqësor, të zgjeroni fondin e bagëtis...
  Tradita e gjatë e pranishëmëris si dhe verifikimet e ndryshme të kulaitetit të lartë i kanë ...
  Kompania Rimida është themeluar në vitin 1992. Ajo merret me tregtimin e shumicës së artikujve ...
  Semenarna Shpk është një kompani e specializuar për tregtimin e gjithë artikujvë bujqësorë ...
  Agro Group “Fauna”, me bazë në Gjilan, nëjsi punuese në Prishtinë, Kosovë. Është ...
  NPT Haxhijaha nga Rahoveci është themeluar në vitin 1989 dhe aktualisht punëson rreth 70 punë...
  FINCA është institucion nderkombëtar Amerikan me selinë kryesore në Washington DC – SHBA ...
  Ferma dhe Qumështorja “Eurolona” është themeluar në vitin 2000 me aktivitet kryesor ...