Mjedisi

1540, viti më i thatë në historinë e Evropës

Asgjë nuk të bënte të besoje se do të afrohej një katastrofë. Klima në fillim të shekullit të 16-të ishte e qetë ...

Thëngjilli kundër erës

Jeta moderne është e pa imagjinueshme pa energji elektrike. Energjia ndriçon shtëpitë, banesat e rrugët tona. Me të ...

Si funksionojnë Turbinat e Erës

Në këtë video shpjegohet në mënyrë të thjeshtë se si funksionon Turbina e Erës për të prodhuar energji elektrike t...

Fillon spërkatja selektive kundër rriqrave

Qytetarët e Malishevës edhe këtë pranverë janë në hall nga pickimet e rriqrave. Për këtë, Komuna e Malishevës do t...

Sa kohë u nevojitet mbeturinave të shpërbëhen?

Të gjithë e dimë se mbeturinat janë dëmtues të mëdhenj të mjedisit tonë, mirëpo a e kemi analizuar ndonjëherë se ...

10 shtetet më të pastërta në botë

Niveli i sofistikimit të një vendi vërehet nga ajo se sa i pastër dhe mirë i rregulluar është ai. Pastërtia e një ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët