Debatohet për buxhetin e Ministrisë së Bujqësisë

Nesër më 17.12.2013 në orën 11.00 në Kuvendin e Kosovës, Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Mjedis e Planifikim Hapësinor do të debatoj rreth buxhetit të Ministrisë së Bujqësisë dhe të Mjedisit për vitin 2014.

Komisioni Parlamentar i udhëhequr nga deputeti i PDK, Nait Hasani do të shqyrtojnë ankesën e banorëve të Rugovës rreth ligjit për Parkun Nacional "Bjeshkët e Nemuna"./FermaIme
 

Publikime

Ligjet

Ju rekomandojmë

Mundësi për punë praktike me pagesë për të diplomuarit në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë – FBV

Në kuadër të “Professional Placement Program”, zyrtarisht është hapur thirrja për aplikim e grupit të dytë për ...

Prezantohet ngarkuesi i JCB, “Farm Master 435S”

Kompania “JCB Agriculture” sapo ka lansuar vesionin e ri të ngarkuesit të saj me rrita me performansë të lartë për të ...

Mbështetësit

Partnerët