Parlamenti për bujqësi

Debatohet për buxhetin e Ministrisë së Bujqësisë

Nesër më 17.12.2013 në orën 11.00 në Kuvendin e Kosovës, Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Mjedis e Planifikim Hap...

Interesat e kujt po cenohen nga parku nacional Bjeshkët e Nemuna?

Kërkesa e banorëve të 15 fshatrave të Rugovës, drejtuar Kuvendit të Kosovës për rishikimin e Ligjit për parkun Komb...

Ja çfarë bëri Komisioni për Bujqësi për 6 muaj

Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Mjedis e Planifikim Hapësinor gjatë periudhës janar–korrik 2013, ka mbajtur 24 ...

Komisioni për bujqësi shqyrton punën 6 mujore

Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Mjedis e Planifikim Hapësinor sot (E Hënë, 29.07.2013) do të shqyrtoj raportin ...

Deputetët e LDK-së, do të vizitojnë Qendrën Bujqësore në Gjakovë

Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, znj. Teuta Sahatqija, z. ...

Komisioni për bujqësi diskuton për kimikatet

Sot (08.07.2013) Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Mjedis e Planifikim Hapësinor do të mblidhet për të diskutuar për...

Publikime

Ligjet

Mbështetësit

Partnerët