Komunat për bujqësi

Begaj: Me investime në serra, synojmë që ta mbulojmë tregun me perime vendore

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, i shoqëruar nga drejtori për bujqësi, Hajrullah Mazreku, sot kanë ...

Vushtrria bëhet me qendër informative për bujqësi

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR), në bashkëpunim me Drejtorinë për Bujqësi dhe ...

Bujqit kërkojnë përshpejtimin e formimit të tregjeve mobile

Bujqit e Prishtinës janë në pritje të hapjes sa më shpejt të tregjeve mobile në kryeqytet. Hapja e tregjeve të kësaj...

Fermerit nga Gumnishta i përgjysmohet tufa e deleve

Barinjtë e dikurshëm duhet t'i ruanin bagëtitë e tyre nga ujqit, sepse bishat e egra mund të zbrisnin nga mali dhe t'ua ...

Ekonomia dhe Agrikultura sektorë të rëndësishëm zhvillimor për Gjilanin

Komiteti i Zhvillimit Ekonomik dhe Agrikulturës (KZHEA) ka miratuar raportet e punës së drejtorive përkatëse për ...

Vonohen mbjelljet pranverore në Gjakovë

Sikurse edhe shumë herë deri më tash, edhe sivjet, muaji prill dëshmoi se është i paparashikueshëm sa u përket ...

Publikime

Ligjet

Mbështetësit

Partnerët