Ministria e Bujqësisë

Ministri Krasniqi takoi ambasadorin e Britanisë

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi zhvilloi sot një takim me ambasadorin e Britanisë ...

USAID dhe MBPZHR vazhdojnë bashkëpunimin në bujqësi me projektin AGRO prej 12 milionë dollarë

Është lansuar sot edhe zyrtarisht projekti i USAID-it për bujqësi, AGRO. Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe ...

Kultivuesit e dredhëzës po rriten, duke e zëvendësuar importin dhe shtuar eksportin

Sektori i pemëve manore është me potencial në Kosovë dhe kultivimi i tyre, në veçanti i dredhëzës është rritur ç...

Mbështetje për projektet bujqësore të Lipjanit

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim kryetarin e Komunës së ...

Intensifikohet bashkëpunimi Kosovë – Francë në bujqësi

Kosova e sheh Francën si një model për zhvillimin e bujqësisë dhe është e interesuar të marrë shumë nga përvoja e ...

Kosova dhe Mali i Zi do të nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi në bujqësi

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim të ngarkuarin me punë t...

Publikime

Ligjet

Mbështetësit

Partnerët