Semundjet e bimeve

Një vemje kërcënon bukën e Brazilit

Gjiganti amerikanojugor po përballet me një lloj të ri insekti rezistent ndaj pesticideve aktuale...

Pesticidet organike

Vezët janë një pjesë esenciale e një mëngjesi të ushqyeshëm, por mos i hidhni lëvozhgat. Në vend të kësaj, ju ...

Ekuilibri fiziologjik i pemëve

Pemët thithin ujin dhe kripërat minerale nga toka dhe i transportojnë ne gjethe ku përpunohen në lëndë organike, e ...

Pseudomonas syringae Van Hall

Kjo sëmundje është e njohur për një kohe shume të gjate e cila prek një numër të madh bimësh. Tek gjinia Prunus si...

Gjethebiruesja e bërthamoreve

(Ascospora beyerinckii) Është një nder sëmundjet qe është e përhapur dhe prek pjeshkën, bajamen dhe kumbullën. Ne ...

“Verbimi” i bimëve

Ky fenomen shfaqet me intensitet të ndryshëm në kohë dhe kultivarë të ndryshëm. Çrregullimi manifestohen me ndë...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët