Pyjet

Sharra po i rrafshon malet e Podujevës (Foto)

Zhurma e motosharrës në pyjet e Komunës së Podujevës dëgjohet me kilometra larg...

Ngritje për 500% e shpyllëzimit të Amazonisë

Shpyllëzimi në Amazoninë braziliane është rritur për 467% në tetor të 2014 në raport me të njëjtin muaj të vitit ...

Agjencia e komuna shtyhen për kompetenca, keqbërësit shkatërrojnë pyjet

Pyjet e Kosovës, si pasuri kombëtare, po shkatërrohen çdo ditë, ndërsa institucionet shtetërore, ato qendrore dhe ...

Nuk kursehen as pyjet e parkut Sharr

Komuna e Ferizajt është nga komunat më të dëmtuara në regjion në aspektin e prerjes ilegale të pyjeve. Mirëpo, edhe ...

Pyllëzohen 417 hektarë

Procesi i përvitshëm i pyllëzimeve të reja do të vazhdojë edhe këtë vit. Mbi 1 milion fidanë, që përfshijnë 417 ...

Malet po bëhen fusha

Si në shumicën e komunave në Kosovë, edhe në Ferizaj zhveshja nga kurora e gjelbër ka marrë përmasa të mëdha e ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët