Pyjet

Shtohen prerjet ilegale të drunjve

Banorë të Rugovës ankohen se po dëmtohen pyjet e tyre private. Ata thonë se nuk e dinë se kush po e bën një gjë të ...

Rojet e armatosura

Stina e dimrit po vjen. Bashkë me të edhe qytetarët e Kosovës fillojnë përgatitjet për këtë sezonë. Por, ka nga t...

Shkatërrohen pyjet

Prerja ilegale e pyjeve ka marrë përmasa shqetësuese në vend. Madje disa herë nga prerja ilegale e tyre kanë pësuar ...

437 fletëparaqitje për prerësit ilegalë të druve të kapur në flagrancë

Të dhënat e sakta për përmasat e dëmtimit do të dihen vetëm pasi të bëhet regjistrimi i gjendjes në terren në kët...

Koordinohen për mbrojtjen e pyjeve

Me qëllim të bashkëpunimit dhe koordinimit të aktiviteteve mes Policisë Kufitare dhe rojeve të pyllit për mbrojtjen e ...

Dëmtuesit me të mëdhenj të pyjeve në Podujeve e Mitrovicë

Sektori i pyjeve në vend vazhdon të ballafaqohet me probleme, sidomos në aspektin e prerjeve ilegale të tyre. Podujeva, ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët