Turizmi Rural

Shtegu që mahnit vizitorët

"Shtegu i sigurt", produkt unik i turizmit në Ballkan, ngrit adrenalinën e atyre që vizitojnë këtë atraksion në bjeshk...

Pak buxhet për turizmin

Prizreni është njëri prej qyteteve më të pasura me trashëgimi kulturore në Kosovë. Samir Hoxha, drejtor i Qendrës ...

Turizmi në Kosovë po zhvillohet me hapa të ngadalshëm

I vetmi projekt në të cilin është fokusuar Qeveria e Kosovës është Brezovica. Njohës të kë-tij sektori që ...

Kompania britanike lanson produkt turizmi për Pejën

Kompania e Peter Duncanit, e një ylli televiziv britanik për TV programet, ka lansuar produktet e veta të reja turistike p...

Prizreni parasheh hartimin e pakove turistike

Në kontekstin e rritjes së numrit të turistëve dhe pritjes sa më të mirë të tyre, Prizreni ka nisur hartimin e ...

Konsorciumi francez s’ka mjete për Brezovicën

Konsorciumi francez “MDP Consulting - Compagie des Alpes” është i vetmi që ka shprehur interesim për të investuar n...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët