Turizmi Rural

Brezovica shitet për 410 milionë euro

Një nga projektet më të rëndësishme të ekonomisë kosovare sot u finalizua në mënyrë të përkryer. Kështu ka vler...

Rock aventurë në Grykë të Rugovës

Në kuadër të festivalit aplin "Reel Rock Tour", i cili do të organizohet për të parën herë në qytetin e Pejës, do t...

Përurohet shtegu " Via Ferrata" në Grykë të Rugovës

Shtegu "Via Ferrata" në Grykë të Rugovës është përuruar të dielën. Ky shteg është realizuar në dy faza dhe ësht...

Gjakova bëhet me Zyrë Informative Turistike

Gjakova tashmë ka Zyrën Informative Turistike. Ajo është hapur në “Çarshinë e Madhe”, pranë Xhamisë së Hadumit...

Rritet numri i turistëve

Krahasuar me vitet e kaluara, numri i turistëve të cilët kanë vizituar Kosovën gjatë muajve të verës ka shënuar ...

Maja Kulla

Maja Kulla shtrihet në mes të luginës së madhe të lumit të Radeshës. Kulla vërehet edhe nga qyteti i Prizrenit, nga ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët