Ushqimi Organik

Bujqësia Ekologjike

Bujqësia organike është një vizion. Një vizion i bujqësisë që funksionon me një sistem prodhues, ekonomikisht të q...

Gjashtë ushqime që është mirë t’i blini bio

Të gjithë e kanë kuptuar se ushqimet biologjike, ato të vërteta, të rritura pa pesticide apo produkte të tjera kimike...

Pse ushqimet biologjike janë më të mirat

Tashmë e dëgjojmë nga të gjitha anët se ushqimi me origjinë biologjike janë më të shëndetshme dhe shija e tyre ë...

Shqipëria me 274 mijë hektarë sipërfaqe “bio”

Bujqësia shqiptare, po bëhet gjithnjë e më tërheqëse për investitorët dhe tregun, me produktet e saj “BIO...

Sa dini për ushqimin organik?

Kemikalet në ushqime shkaktojnë shumë probleme shëndetsore. Te gjithë jemi të vetëdijshëm që ushqimi organik ësht...

Studimet mbështesin ushqimet organike

Studimi i kryer në Amerikë, në universitetin shtetëror të Uashingtonit, tregon në epërsi të shumta të ushqimeve ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët