Ushqimi Organik

Çka është prodhimi organik

Prodhimi organik është prodhim kualitativ i sigurt nga prodhimtaria e qëndrueshme. Sipërfaqet tokësore punuese janë ...

Avantazhet e të ushqyerit bio

Produktet biologjike kanë shpesh sukses më të madh, sepse ofrojnë garanci interesante...

Ushqimi organik mund të kultivohet kudo

Ushqimi organik mund të kultivohet kudo, në çdo cep të planetit tonë. Këtë e thonë ekspertë të Departamentit ...

Supat me perime organike: ushqimi i ri detoksifikues

Haroni lëngjet! Supat me perime oganike janë dieta e re detoksifikuese e cila është duke u popullarizuar në mbarë bot...

Sa organike janë produktet

Lajmi i mirë në fillim: katrore apo e rrumbullakët, ngjyrë kafe apo e gjelbër, kur një sigël mbi paketim përmban fjal...

Frutat organike që duhet t’i konsumoni

Grupi i ekspertëve mjekësorë ka përpiluar një listë të frutave dhe perimeve që janë pasur me vitamina dhe me ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët