Siguria e Ushqimit

Asgjësohen 5334 kg, pemë dhe perime

Bazuar në ligjin e Ushqimit Nr. 03/L-016, sot Inspektorati Fitosanitar i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, nxori ...

Tregu i mbushur me djathëra që përmbajnë vaj të produkteve të kozmetikës

Tregu i Kosovës është i mbushur përplot me produkte të qumështit të cilat nuk përmbajnë përbërje nga qumështi. ...

Rritja e konsumit nuk është e domosdoshme për mirëqenien njerëzore

Efiçenca e sistemit të ushqimit më të mirë dhe frenimet e zgjerimit të tokës bujqësore janë të nevojshme për të ...

Domatet e gjelbra, rezistente ndaj Salmonellës

Një studim i fundit ka zbuluar se domatet e gjelbra janë më rezistente ndaj infeksionit me Salmonella sesa ato të kuqet, ...

Ushqimet e dyshimta pushtojnë tregun

Që nga paslufta qytetarët tanë po vazhdojnë që të konsumojnë ushqime të dyshimta, për shkak mungesës së kontrollit...

Çfarë është siguria e ushqimit

Siguria e ushqimit do të thotë se të gjithë njerëzit në të gjitha kohët duhet të kenë qasje fizike dhe ekonomike n...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët