Siguria e Ushqimit

Koncepti siguri e ushqimit

Çfarë nënkuptohet me siguri të ushqimit? Siguria e ushqimit është një nga elementet më të rëndësishme të ...

Pesticidet: Çka duhet të dini për to

Pesticidet janë të menduara për t’i mbytur insektet e dëmshme, por jo gjithçka përfundon këtu. Njerëzit, kafshët ...

Rreziqet që na kanosen prej produkteve joorganike të mishit

Ushqimi është një temë shumë e ndjeshme, që na prek të gjithëve, pasi secili prej nesh konsumon prodhimet e nevojshme...

Makinat e ushqimeve të dyshimta

Kundërshtarët e ushqimeve të modifikuara gjenetikisht janë duke fituar terren në legjislaturat shtetërore në mbarë ...

Qumështi Aptamil për fëmijë plotësisht i sigurte për konsum

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë njofton të gjithë qytetaret e Republikës se Kosovës se nga sot qumështi Aptamil ...

Si mund të garantohet siguria e ushqimeve?

Skandalet me produktet ushqimore i trembin vazhdimisht konsumatorët. Parandalimi duket i pamundur. Por idetë, për të ...

Të fundit

Mbështetësit

Partnerët